slogan

Temptations Mezdi onder het mes bij de plastisch chirurg

Het lijkt onlosmakelijk met elkaar verbonden: plastische chirurgie en de kandidaten van Temptation Island. Na hun deelname krijgen de kandidaten vaak een tal aan aanbiedingen voor een stel opgespoten lippen, een paar prikjes botox of wellicht zelfs een paar nieuwe boobies. Maar waar voorheen vooral de dames werden gestrikt voor dit soort ingrepen, lijken nu ook de mannen langzaam te zwichten voor een cosmetische ingreep.

Neuscorrectie

Eerder zagen we al hoe oud-verleidster Pommeline - die zelf ook niet vies is van een prikje hier en daar - haar liefje Fabrizio meenam naar een consult, en nu lijkt ook zijn rivaal Mezdi wel geïnteresseerd te zijn in een ingreep. Net als de man die zijn inmiddels ex-vriendin Danielle wist te verleiden op het eiland, gaat ook Mezdi voor een correctie aan zijn neus. "Ik wil graag het tussenschot van mijn neus weer een beetje recht krijgen."

Gebroken

De womanizer vertelt dat zijn neus in het verleden meerdere malen was gebroken, en dat een klap in het zwembad er zelfs voor zorgde dat zijn neus ergens op zijn wang belandde. Dat is inmiddels allemaal weer goedgekomen, maar toch lijkt Mezdi niet helemaal tevreden te zijn. En dus wil hij zich maar wat graag onder handen laten nemen door het team van Diana Gabriels. We zijn benieuwd!

Lees ook: Daniëlle reageert op bedreigingen Mezdi

 

Beeld: YouTube, Temptation Island