slogan

Sylvia Geersen woest op EO

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten van topmodel Sylvia Geersen. Ze vertelde tijdens een interview met Tijs van den Brink van EO dat ze afgelopen jaar een miskraam heeft gehad. Nu blijkt dat dit nare nieuws nooit bekend gemaakt mocht worden...

Respectloos

In een video op Instagram vertelde Sylvia gisteravond dat ze woedend is op de makers van het programma 'Adieu God?'. Sylvia vertelt in haar post dat ze dit in vertrouwen heeft verteld tijdens de opnames. Het nieuws zou in een persbericht naar buiten gebracht zijn, zonder dat Sylvia de kans kreeg het zelf in haar eigen woorden te vertellen. "Heel het internet staat er al mee vol en ik voel me er heel rot onder."

Bij de video die ze plaatste, deelde ze de volgende tekst: "Zoals de meeste waarschijnlijk al hebben gelezen heb ik afgelopen jaar een miskraam gehad. Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de makers van het televisieprogramma Adieu God verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen. Dat de EO op zo’n schandalige wijze kijkcijfers probeert te scoren vind ik geen stijl en heeft mij diep geraakt. Toch wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes."

Lees ook: Zien: Dit is de knappe moeder van Sylvia Geersen

Bron: Instagram, Beeld: ANP, Instagram