slogan

Saartje en Natasja klappen uit de school over seksfeestje Temptation Island

Het Antwerpse Kurkdroog interviewde Temptation Island-verleidsters Saartje en Natasja tijdens een autoritje. Daar klapten de dames flink uit de school over het populaire programma én onthulden ze een aantal opmerkelijke dingen, waaronder de details over een Temptation seksfeestje.

Wat niemand weet

Een van de mannen vraagt Saartje en Natasja één ding te noemen wat de Temptation Island kijker nog niet weet. Komt-ie: "We zaten de allereerste avond gezellig aan tafel te kaarten; Merijn, Pommeline, Herbert en ik", vertelt Saartje. "We zaten op ons gemakje te kaarten en opeens zit Lynn helemaal met haar kont tegen Herbert aan te schuren, maar ook tegen mij. Ik werd daar gek van dus vroeg Lynn om te stoppen. En opeens begint ze te schreeuwen tegen Herbert. Dus ik ben gaan staan om mijn drinken in haar gezicht te smijten, maar ze schoof net een beetje op waardoor ik miste. Toen lachte ze me uit omdat de drank haar niet had geraakt, dus heb ik mijn beker gesmeten. Die raakte eerst het hoofd van Lynn en daarna het hoofd van Natasja. Toen brak er een enorme ruzie uit."

Sterralures

Of ze nog vriendinnen zijn met Pommeline? Zeker niet. Volgens Saartje kan een potje gezellig kaarten nu echt niet meer: "De sterralures stijgt soms naar haar hoofd." En dat terwijl Pommeline alles aan haar te danken heeft, vertelt ze. Dat zit zo: Pommeline wilde na vijf dagen met het programma stoppen. Saartje heeft haar zo ver gekregen om te blijven. "Ze wilde naar huis gaan. Ze had geen zin meer om het spel te spelen. Ik heb haar daar gehouden, dus dankzij mij heeft zij dit allemaal."

Met Herbert heeft ze daarentegen wél nog contact gehouden. "Ja, er zijn spannende dingen gebeurd. Bij hem thuis in de zetel."

Ook Natasja is haar maatje verloren. "Merijn was echt mijn maatje daar", zegt ze. "Maar hij is heel erg veranderd sinds het officieel uit is met Lisa en hij niet meer in Temptation Island zit."

Seksfeestje

Na Temptation Island sliepen alle vrijgezellen als afsluiter samen in een hotel. Je raadt het al: daar is van alles gebeurd. "Jaaaa, daar kunnen we nog wel iets leuks over vertellen", begint Natasja. "Dat was nou een swingersfeest. Ik zag een naakt persoon lopen en verderop weer een ander naakt persoon. En toen hoorde ik: die heeft heeft seks met die gehad, oftewel: iedereen had seks met elkaar. Zelfs Manouh. Met Kevin."