slogan

Rossana Kluivert reageert op beschuldigingen over oplichting

De stichting van Rossana KluivertKluivert Dog Rescue Foundation, staat onder vuur wegens pittige beschuldigingen van het programma Opgelicht?!

Opgelicht?!

De stichting zou volgens het programma mensen hebben opgelicht. In de bewuste aflevering van het tv-programma worden de activiteiten van de stichting tegen het licht gehouden. Zo zou er volgens hen helemaal geen opvangcentrum van de stichting op Curaçao aanwezig zijn en lijkt het onduidelijk waar het ingezamelde geld heengaat.

Daarnaast is er verwarring over het aantal geredde zwerfhonden en het daadwerkelijk geholpen dieren. Ook is het bestaan van de ambulancewagen onduidelijk die gekocht zou zijn met donatiegeld en beweert het programma dat er geld van de stichting gebruikt is voor een winkel en café op naam van de familie.

Lees ook: Zo ziet de dochter van Rosanna Kluivert er nu uit

Reactie

In een verklaring op de website vertelt de stichting dat de makers van de show hebben geprobeerd karaktermoord te plegen. De stichting gaat verder niet inhoudelijk in op de beschuldigingen, maar geeft wel toe dat niet alles orderlijk is verlopen. 

"Natuurlijk kan er verschil van inzicht zijn over de aanpak of de behaalde resultaten. Maar KDRF claimt wél dat dit altijd integer is gebeurd en dat Opgelicht?! op geen enkele manier malversaties, wanbeleid of persoonlijk gewin heeft blootgelegd", aldus de stichting.

Bekijk hieronder de uitzending.

Bron: NU.nl, Avrotros | Beeld: BSR


,