slogan

Ronnie Flex krijgt de schrik van zijn leven

Met zijn pas uitgebrachte album Rémi boekt de Ronnie Flex enorm veel succes, al lijken sommigen daar aardig misbruik van te maken. In zijn huis in Capelle aan den IJssel stond hem deze week een onaangename verrassing te wachten.

Daders

Via social media laat de rapper weten dat bij hem is ingebroken en de daders allerlei spullen hebben meegenomen. “Luister deze mensen hebben bij mij ingebroken, als je money wilt maken, geef me een naam en praat met me”, begint hij zijn verhaal.

De rapper heeft er namelijk wel wat geld voor over als iemand laat weten wie de daders zijn. Eerder besloot hij om een foto van twee mannen, die volgens hem de daders moeten zijn, op Instagram te posten, maar die post heeft hij inmiddels weer verwijderd.

Ring

“Mijn louboutins boeien me niet, mijn Gucci tassen boeien me niet, maar de ring van mijn ex-vriendin die zij van haar vader heeft gekregen en jij niet eens honderd euro voor gaat krijgen… Mattie, voor dat ga je boeten. Dat zet ik op alles wat ik heb”.

Via Twitter laat Ronnie nog wel weten het niet fijn te vinden om de foto te delen, maar dat hij van niks doen helemaal paranoia wordt. Hopelijk krijgt de Is dit over-zanger snel zijn bezittingen terug!

Lees ook: #TBT met Ronnie Flex

Bron: Axed Beeld: Twitter, ANP