slogan

Rolf ernstig bedreigd door Michael

Het liefdesleven van Michael en Samantha “Barbie” van der Plas staat op dit moment volledig op zijn kop. Het is al weken groot nieuws: de scheiding van Barbie en Michael. De reden? Er zou een andere vrouw in het spel zijn geweest.

Wat vooraf ging

Barbie vertrok daarom terug naar Nederland en liet Michael achter in Spanje. Daarna shockeerde ze heel Nederland door dezelfde week nog een foto met haar nieuwe liefde, pornoster Rolf Tangel, op social media te posten. Vervolgens onthulde dat het om een 'stomme' grap ging, maar daar kwam ze daarna weer op terug. Het was toch wel echte liefde en dat bewees ze door een tattoo van hem op haar lichaam te laten vereeuwigen. Michael besloot daarop ook de bloemetjes buiten te zetten. Hij werd al snel gelinkt aan andere vrouwen, waaronder de brunette Kimberley Bottelier. Niet veel later werd Michael gelinkt aan ene Linsey, maar dat vuur was al snel gedoofd. Nu lijkt Michael het wederom gemunt te hebben op de nieuwe vlam van Barbie. 

Vechtersbaas 

Aan Shownieuws laat Rolf vandaag weten ernstig bedreigd te zijn door Michael. En dat gebeurde volgens hem op zijn werk bij een tankstation in Den Haag. “Ik ben inderdaad zaterdag ernstig door Michael bedreigd, maar in het belang van het onderzoek kan ik er verder niet meer over zeggen”, aldus Rolf. De politie laat aan Shownieuws het volgende weten: “We kunnen bevestigen dat er een incident tussen twee heren heeft plaatsgevonden bij de Texaco pomp zaterdagmiddag 13 mei omstreeks 13:45.” Michael heeft zelf nog niet gereageerd op het incident. Volgens de nieuwe vriend van Barbie zit Michael inmiddels weer in het vliegtuig naar Spanje, waar hij nog steeds een kroeg runt. 

Lees ook: Houden Barbie en Michael iedereen voor de gek?

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP