slogan

Preview van tweede seizoen Riverdale zorgt voor grote verwarring 

De opnames van het tweede seizoen van Riverdale zijn in volle gang, maar we moeten nog even geduld hebben. Gelukkig kunnen de castleden het ondertussen niet laten om ons te voorzien van de nodige previews. Eentje daarvan zorgt nu voor flinke verwarring!

Preview

De trailer van het nieuwe seizoen van de hitserie beloofde al dat het een seizoen vol spanning, mysterie en de nodige drama gaat worden, maar de Riverdale-cast gaat ondertussen vrolijk door met het delen van previews.

Zo deelde KJ Apa - de acteur die Archie speelt in de serie - recent een foto van een moment uit een van de nieuwe afleveringen. Daarop is te zien dat hij geknuffeld wordt door Betty, Veronica en Jughead. 

Verwarring

"Damn Cole, je hebt mooie handen. Het valt mij nu pas op", schrijft KJ bij de foto. Vervolgens laat Cole Sprouse (Jughead) weten dat het zijn handen helemaal niet zijn, maar die Camila Mendes (Veronica). Heel verwarrend, want dat lijkt bijna onmogelijk. Toch is het volgens Cole waar: "Ze heeft hele lange armen". Waarop Camilla grapt: "Je weet wat ze zeggen over meisjes met lange armen!" 

Lees ook: Zien: De eerste beelden van het tweede seizoen van Riverdale

Bron: Girlfriend, Beeld: Twitter, Riverdale