slogan

Pommeline haalt in nieuw tv-programma flink uit naar ex Fabrizio

In een nieuw tv-programma genaamd Celebs gaan daten haalt Pommeline Tillière flink uit naar haar ex-liefde Fabrizio Tzinaridis. De blondine legt hem haarfijn uit waarom de breuk nog steeds erg hoog zit.

Stukje geschiedenis

Eerst even een klein stukje terug in de tijd, mocht je even kwijt zijn wat er allemaal is gebeurd. Zij was ooit verleidster in Temptation Island, hij verleider. Ze werden een stel en waren smoorverliefd op elkaar. Zo erg, dat ze zich verloofden. Maar voor ze in het huwelijksbootje stapten, moest de relatie getest worden en dus deden ze mee aan Temptation Island VIPS. 

Het avontuur begon mooi en hoewel het avontuur wat hobbelig verliep, vonden ze elkaar na Temptation weer helemaal terug. Tenminste, dat leek zo. Fabrizio sprak ondertussen namelijk af met Temptation verleidster Julia en verbrak de verloving...

Lees ook: Fabrizio breekt op Instagram: 'Het spijt me zo erg...'

Ruzie

Logisch dat de manier waarop de relatie eindigde de blondine nog erg hoog zit, maar in het programma Celebs gaan daten doet ze uitgebreid haar verhaal. Terwijl Fabrizio naast haar zit. Pommeline: "Ik ging in mijn ogen ineens van de droomvrouw naar een stuk vuil. Jij hebt altijd gezegd: heb je het dan niet voelen aankomen? Natuurlijk niet! Drie weken voor je het gedaan hebt, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was. Drie weken later krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag, en exact een week later laat je mij gewoon vallen."

Ze gaat verder: "Maar dan praat je er toch gewoon over met elkaar? Dan zeg je: kijk, voor mij gaat het niet meer. Maar dan ga je niet mee naar de weddingplanner, dan laat je mij niet eerst nog in die droom geloven om mij daarna alles af te pakken. Dat deed mij gewoon heel veel pijn."

Ai. 

Bron: Glamour, RTL nieuws | Beeld: BSR


,