slogan

Nikkie de Jager toont haar nieuwe vriend

Love is in the air! Beautygoeroe Nikkie de Jager (24), beter bekend als NikkieTutorials, deelt weinig over haar privéleven, maar liet gisteravond op Instagram aan haar volgers weten dat ze weer happy in love is.

De Nachtwacht

Gisteravond plaatste de YouTube-ster een foto op Instagram met haar nieuwe vriend. "Ontmoet de jongen die mijn leven heeft veranderd!" schrijft ze onder het kiekje. De twee staan samen in het Rijksmuseum voor De Nachtwacht en in haar Insta Story vertelt de visagiste, die supersterren als Kim Kardashian en Katy Perry heeft opgemaakt, dat de afgelopen vier maanden haar leven hebben veranderd. 

Lees ook: NikkieTutorials deelt before & after foto's van afvalproces

Lieve reacties

Shownieuws meldt dat de vriend van Nikkie de 22-jarige Dylan uit Eindhoven is. Onder de foto stromen de reacties binnen. "Het is je gegund!!" en "Zo leuk!" reageren veel van haar fans. 

Vorig jaar mei liet Nikkie weten na zes jaar weer single te zijn. Waarom zij en haar vriend slash manager Rick uit elkaar gingen, vertelde ze niet, maar eerder ging het gerucht Rick een Spaanse minnares zou hebben. 

Lees ook: Nikkie Tutorials deelt foto van vóór plastische chirurgie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Bron: Telegraaf, Shownieuws Beeld: BSR


,