slogan

Monica Geuze: 'Ik wil haar misschien niet meer betrekken in mijn video's'

Monica Geuze was te gast in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild, waar ze een opvallende uitspraak deed over haar dochter Zara-Lizzy.

Merk

Ze is één van de grootste Nederlandse vloggers, schreef een boek en heeft een eigen sieradenlijn; het valt niet te ontkennen dat Monica succesvol is. En dan heeft ze ook nog een prachtige dochter van bijna een jaar oud. "Hoe kun je het scheiden dat je en moeder en een personality en een product bent. Je bent een merk. Is dat lastig?", vraagt de radio dj haar. "Nee dat vind ik op dit moment eigenlijk niet", antwoordt Monica.

Lees ook: Monica Geuze over deelname Temptation Island

Opvallend

Maar als ze de vraag krijgt of haar baby dan ook een product wordt, doet ze een opvallende uitspraak. "Ik heb toevallig vanochtend een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken in mijn Youtube video's", vertelt ze. "Het is wel lastig omdat het heel erg over mijn leven gaat."

Hoewel er duidelijk nog niks zeker is, zal dit nieuws voor veel van haar kijkers, die wekelijks wegsmelten bij de adorable Zara-Lizzy, een teleurstelling zijn. Monica zou niet de eerste BN'er zijn die haar kindje van social media haalt. Onder andere Nicolette van Dam laat haar kinderen alleen onherkenbaar op Internet zien.

Zie ook: Awkward: Monica Geuze weigert interview

Bron: 30 Minuten Rauw, Beeld: BSR

 


,