slogan

Miljuschka reageert op beschuldigingen rondom coke-gebruik

Britt Dekker heeft in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 een opmerkelijke uitspraak gedaan, waarin ze twee juryleden van Superstar Chef ervan beschuldigd coke te hebben gebruikt tijdens het programma. Miljuschka Witzenhausen, een van de drie juryleden, reageert nu op de beschuldigingen.

Opvallende uitspraak

Miljuschka zegt gelijk dat ze geen idee heeft waar Britt het over heeft. "Ik stond een grasmaaier uit te kiezen in een winkel en ik kreeg een berichtje van een ander jurylid, Sergio Herman: 'Heb je gehoord wat Britt heeft gezegd?'. Ik wist nergens van..."

Lees ook: Dochtertje Miljuschka in ziekenhuis

Reactie

"Ik las het stukje en moest heel hard lachen. Dit is typisch Britt: denkt niet na over wat ze zegt en flapt er veel te snel iets uit. Ik heb dat soort praktijken nooit gezien. Ik ben heel anti-drugs dus ik moest wel lachen om deze uitspraak. Wel ben ik nu nieuwsgierig wat en wie Britt nou gezien heeft. De juryleden waren het in iedergeval niet, want ik was de hele tijd met hun samen en als ze iets gebruikt hadden, had ik dat echt wel gemerkt", vertelt de tv-kok. 

Britt heeft inmiddels gereageerd in haar Instagram Stories. "Hey hallo, er staat iets over drugs gebruikende collega's, juryleden en tv-koks in De Telegraaf. Het ging om een kookprogramma, dus waarschijnlijk was het gewoon poedersuiker of bakmeel ofzo en helemaal geen drugs. Ik heb dit denk ik verkeerd gezien." Hmmm...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

 


,