slogan

Michael van der Plas reageert op heftige beschuldigingen Barbie

Samantha "Barbie" de Jong luchtte vanochtend haar hart op Instagram over haar zelfmoordpoging, haar kinderen die uit elkaar zijn gehaald en hing de vuile was buiten over haar ex-man Michael van der Plas. "Ze moet toch iemand de schuld geven", reageert hij nu.

Medeplichtig

Na een roerige tijd waarbij Barbie uit het leven probeerde te stappen, ze opgenomen werd in een kliniek, ze haar twee kinderen naar hun vader in Spanje zag vertrekken, meerdere relaties op de klippen liepen en ze twee keer abortus pleegde, haalde ze vandaag keihard uit naar haar ex. 

Ze noemde Michael een afpersers en een oplichter die zelf ook aan de drank en drugs zit. "De zelfmoordpoging die ik gedaan heb, daar ben jij medeplichtig aan en dan heb ik het niet eens over de mishandelingen. Dat je me geslagen hebt voor de ogen van de kinderen. Lieve mensen: Michael doet zich zo anders voor dan dat hij werkelijk is", schreef ze. De hele tekst lees je hier.

Reactie Michael

Inmiddels heeft ze de tekst van Instagram gehaald, maar helaas te laat. Michael laat aan RTL Boulevard weten: "Ze moet toch iemand de schuld geven van haar eigen daden. Eerst Jake, toen RTL en nu ben ik het."

De beschuldigingen over mishandeling zijn volgens hem niet waar. "Tuurlijk hebben wij ruzie gehad, heel Nederland heeft mee kunnen genieten. Maar ik heb haar nooit geslagen." Volgens Michael is hij dan ook helemaal niet medeplichting aan haar zelfmoordpoging. "Ik was al een jaar van haar af. Heb ik dan bijgedragen aan haar zelfmoordactie? Ik was in Spanje", besluit hij.

Lees ook: Barbie reageert op tweede abortus

Bron: RTL Boulevard, Beeld: ANP


,