Ingrediënten:
kant en klare kletskoppen
Benodigdheden:
klein kopje
pan
spatel
Bereiden:
Verhit een pan en laat deze goed warm worden. Laat de kletskop in de pan, op een middel hoge temperatuur, zacht worden (duurt ca. 1 min.) Zodra de kletskop zacht genoegen is, het koekje met een spatel vanuit de pan in een klein kopje leggen. Eventueel de kletskop met de handen nog even een beetje extra vormen. De kletskop even in het kopje laten rusten, zodat het hard kan worden en het de vorm van het kopje aanneemt. Het bakje is nu klaar om te vullen.
Tip: de koekjes kunnen snel aanbranden, blijf er dus goed bij en draai indien nodig het vuur lager.
Sinaasappelcrème
Ingrediënten:
125 gram mascarpone
3 el verse sinaasappelsap
1/2 el sinaasappelrasp
poedersuiker
Bereiden:
Meng de mascarpone met sinaasappelrasp en – sap. Breng op smaak met flink veel poedersuiker.
Vul een kletskopbakje met de sinaaasappelcrème en garneer met een partje sinaasappel
Tip: de sinaasappelcrème het liefst op het laatste moment bereiden. Dit om te voorkomen dat de crème te vloeibaar wordt.