slogan

Khloé Kardashian onthult babynaam

Khloé Kardashian straalt van oor tot oor en daar heeft ze natuurlijk een hele goede reden voor. De realityster is na jaren een grote kinderwens te hebben gekoesterd, eindelijk in blijde verwachting van haar eerste kindje.  Op de bank bij Ellen DeGeneres vertelt ze dan ook alle ins & outs over haar zwangerschap. Inclusief de babynaam!

Family of three

De blondine onthulde haar zwangerschap afgelopen maand aan de wijde wereld met een foto van haar bescheiden babybump op Instagram. Inmiddels heeft ze laten weten al op de zes maanden te zitten, waardoor het niet lang meer duurt voordat het gezin Thompson-Kardashian wordt uitgebreid. 

Junior

Khloé en Tristan Thompson zijn dan ook nog druk aan het brainstormen over de naam van hun kleine spruit, al lijken de toekomstige ouders al wel een naam te hebben wanneer ze een jongetje krijgen.

"Ik denk dat ik voor Tristan Jr. ga, wanneer het een jongetje wordt. Maar voor een meisje heb ik echt nog geen idee", aldus de mommy to be. Ook liet de realityster eerder al via Twitter weten het geslacht van de baby binnenkort in een aflevering van Keeping Up with the Kardashians bekend te maken.

Dat wordt nog even afwachten dus...

Lees ook: Wat je niet is opgevallen aan Khloé's zwangerschapsaankondiging

 

Bron: Just Jared Beeld: ANP