slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

ANTM-deelneemster overleden

Jael Strauss, die meedeed aan het achtste seizoen van America's Next Top Model, is dinsdag overleden. De 34-jarige maakte twee maanden geleden bekend dat ze uitgezaaide borstkanker had en niet meer te genezen was. "Met behandeling is het misschien mogelijk mijn leven met een paar maanden te verlengen", schreef ze toen. "Ik wil niet dood."

Volgens TMZ besloot het voormalig model eind oktober de behandeling te staken, en werd ze enkele weken geleden opgenomen in een hospice, waar ze dinsdagochtend overleed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kevin Grimes (@missedexit69) op

Sarah Hyland van social media na dood neefje

Zaterdag kwam het 14-jarige neefje van de Modern Family-ster om nadat de auto waar hij in zat, was geraakt door een dronken bestuurder. Haar oom raakte gewond bij het ongeluk. "Denk alsjeblieft aan mijn familie tijdens deze vreselijke tijd. En doneer alsjeblieft", schreef Sarah. Ze stuurde met de tweet een link mee naar de inzamelingsactie waarbij geld wordt opgehaald voor de begrafeniskosten van Trevor en de ziekenhuisrekeningen van zijn vader Bryan.

Veel volgers reageerde verbaasd op de vraag van Sarah om te doneren, omdat zij zelf een goed inkomen heeft. Dinsdag schreef ze: "Jullie hebben het eindelijk voor elkaar. Jullie vreselijke, negatieve, kortzichtige woorden hebben me gebroken. Zijn jullie nu tevreden? Ik blijf voorlopig offline."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland) op

Kevin Hart presenteert de Oscars

Kevin Hart presenteert de uitreiking van de Academy Awards in februari. Dat maakte de comedian dinsdag bekend op Instagram. De klus is een droom die uitkomt voor Kevin, zo schrijft hij bij een foto van een Oscarbeeldje. "Al jaren vragen mensen me of ik de Oscars zou presenteren als ik gevraagd zou worden. Mijn antwoord was altijd hetzelfde: dat het voor mij als komiek de kans van m'n leven zou zijn en dat het zou gebeuren als de tijd rijp was. Ik ben zo blij dat ik mag vertellen dat het moment eindelijk daar is." De 91e editie van de Academy Awards-uitreiking vindt op 24 februari plaats in het Dolby Theatre in Los Angeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op