slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Dee opnieuw verliefd

Demira van der Zeeuw, ook wel bekend als Dee, is erg gelukkig. Dat deelt ze onder een Instagram-foto met haar nieuwe vlam. Nadat het ruim tweeënhalve maand geleden uit ging met bekende YouTuber Enzo Knol, heeft ze de liefde weer gevonden. De foto wordt flink geliked op Instagram en de reacties staan vol met gelukwensen, maar ook negatieve reacties stromen binnen. Sommigen denken dat Dee al veel langer een verhouding met de jongen had en dat het daarom uit is gegaan met Enzo. "Ik word helemaal gestoord van de beschuldigingen", liet ze eerder al weten. "Het zou mij enorm helpen om rustig mijn leven te leiden in plaats van steeds op mijn hoede te zijn voor speculaties of insinuaties."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee) op

Ali B krijgt kritiek op douche-foto met zoontje

Ali B werd eind augustus weer vader, dit keer van zoontje Nouri. De rapper liet op de eerste foto die hij plaatste nog niet het gezicht van de baby zien door er een emoij over te plaatsen. Nu postte hij een kiekje van hem en zijn kleine spruit onder douche waar hij bij schrijft: "Eerste douche met papa. Ik wil niet emo doen... maar ik word hier zo gelukkig van." De reacties onder de foto waren echter niet om gelukkig van te worden. Mensen vinden de foto maar ongepast en raar. "Wat doe je met een kind onder de douche. Het ziet er gewoon raar uit", aldus een reactie. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die het gevoel van Ali wel begrijpen. "Alleen iemand met een kind begrijpt dit gevoel. Best feeling ever" en "Ik wil alleen maar zeggen tegen al die mensen die hier iets negatiefs in zien: dit is echte en pure liefde", luidt het.

Wij vinden het een prachtige foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Josh v over ophef borstvoeding

De kersverse mama Josh V plaatste 2 dagen geleden voor het eerst weer een vlog na haar bevalling. Ze liet de kleine Alexis zien en vertelde hoe haar eerste week als moeder haar beviel. In de vlog legt ze uit waarom ze geen borstvoeding geeft. "Het kwam bij mij helaas niet op gang." Ook al zou ze het mooi gevonden hebben, ze is blij dat er een alternatief bestaat waar Alexis ook bij mee is.

Om gelijk alle kritiek te voorkomen geeft Josh ook gelijk aan: "je mag best een mening hebben, maar veroordeel ons niet." De keuzes die zij en liefje Nick maken, zullen keuzes zijn die in die situatie het beste voor hebben met de kleine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J O S H V E L D H U I Z E N (@joshveldhuizen) op

Bron: Lindanieuws, Show, AD, Beeld: ANP

 


,