slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Barrie Stevens krijgt rol in GTST

Goede tijden, slechte tijden telt binnenkort weer een nieuw personage. Barrie Stevens maakt volgende maand zijn opwachting in Meerdijk. Hij gaat de rol van binnenhuisarchitect Rudie spelen.

"Het is geweldig", zegt de inmiddels 74-jarige Barrie in RTL Boulevard. "Goede tijden, slechte tijden is al 28 jaar een begrip in Nederland. Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen. Het is zo'n geoliede machine. Van productie, schmink tot aan de catering... het is ongelooflijk."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Kevin Hart gaat Oscars definitief niet presenteren

Kevin Hart gaat de Oscars toch niet presenteren. Dat heeft hij woensdag gezegd in een interview met het programma Good Morning America. Hart was door de Academy, die de Oscars uitreikt, gepresenteerd als host voor de ceremonie eind februari. Maar de komiek legde zijn functie neer toen er kritiek kwam op homofobe opmerkingen en grappen die hij in het verleden had gemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op

Dochter Jennifer Lopez heeft 'showbizz-genen'

Emme, de 10-jarige dochter van Jennifer Lopez en haar ex-man Marc Anthony, is volgens JLo haar 'mini-me'. Volgens de entertainer heeft Emme alles in zich om haar moeder ooit op te volgen in de showbizz. Lopez schitterde onlangs met Emme in de videoclip van haar nieuwe single Limitless en dat was volgens haar 'de mooiste dag die ik ooit op een set beleefd heb'. "Het was doodeng om het haar te laten doen, omdat ik haar absoluut niet wil pushen. Maar het werd een geweldige ervaring voor ons allebei. Ik heb geen idee of ze het vak in wil, maar ze heeft er duidelijk de genen voor, ze is een natuurtalent."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op