slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Islands Merijn onder vuur 

Temptation Island-ster Merijn heeft een paar weken terug zijn eerste single gelanceerd: Run Town. Merijn a.k.a. dj Brooklyn keek dagen uit naar dat moment, maar nu het zover is ligt hij gelijk onder vuur. Zijn nieuwste track lijkt namelijk enorm op het nummer Run Up van Major Lazer. "Als dit niet de Nederlandse remake van Major Lazer is - Run Up is... dan alsjeblieft, verzin tenminste je eigen titel",  en "Klinkt precies als Major Lazer", luidt het op YouTube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn) op

Barry Atsma onherkenbaar

Vandaag postte Barry op Instagram een onherkenbare foto van zichzelf uit de oude doos. Zijn blonde bloempotkapsel van vroeger vindt hij zelf in ieder geval heel hilarisch. "Legendarisch kapsel", schrijft hij onder de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op

Boer Zoekt Vrouw stelletje uit elkaar

In de laatste Boer Zoekt Vrouw aflevering kwamen alle boeren en boerinnen weer terug bij elkaar en was te zien wie de liefde van zijn of haar leven heeft gevonden. Helaas voor Boer Jaap kreeg zijn love story een andere wending. Iets wat niemand aan had zien komen, want Jaap en Marian leken zo gek op elkaar. "Bijna iedereen is gelukkig hier en ja... Bij mij is het niet gelukt", laat hij weten aan Yvon. Met moeite krijgt Yvon het uit hem wat er nou gebeurd is. Boer Jaap denkt dat hij misschien toch Petra had moeten kiezen in plaats van Marian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: RTL Boulevard, Televizier Beeld: ANP