slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Waylon schreef songfestivallied voor vriendin Bibi

Waylon heeft het lied The World Can Wait, een van de nummers die hij afgelopen week presenteerde in De Wereld Draait Door, geschreven voor zijn vriendin Bibi Breijman die momenteel met een work-out kampt. Dat vertelde hij in het programma Muziekcafé op NPO Radio 2.

Oscarbeeldje Frances McDormand gestolen na uitreiking

Tijdens een feest in Los Angeles na de Oscaruitreiking werd het gouden beeldje van winnares Frances McDormand gestolen door een onbekende man. Getuigen zagen hem het beeldje grijpen en er mee aan de haal gaan. Hij wist met de Oscar het gebouw te ontvluchten. De actrice brak in tranen uit toen ze in de gaten kreeg dat haar beeldje was gestolen. Het incident liep toch goed af. Een oplettende fotograaf bij de uitgang zag de man met de Oscar en wist de dief te overtuigen het beeldje terug te geven. 

Record voor Ronnie Flex en Famke Louise

Ronnie Flex en Famke Louise hebben met hun nummer Fan een hit in handen. Het liedje werd in de eerste 24 uur dat het beschikbaar was meer dan 650.000 keer gestreamd op Spotify. Ze verbreken hiermee het vorige record, dat op naam stond van Boef. 

 

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op