slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Demi haalt uit naar Timone

Dat Demi en Timone elkaar niet meer liggen na hun deelname aan Temptation Island, is wel duidelijk. Al eerder haalde ze naar hem uit en nu maakt ze weer duidelijk dat de twee geen vrienden zijn. In een Q&A op Instagram wordt gevraagd of ze elkaar nog zien. Demi antwoord met: "Met Timone zal ik never contact meer hebben, iemand die meisjes belazert, van zijn werk steelt (waar hij voor aangeklaagd wordt) en stoer doet over 6 wijven per week neuken (alsof iemand dit gelooft) past niet waar ik in het leven voor sta." Ze gaat verder: "Ook mooi om te zien dat er steeds meer meiden zijn die me berichten dat ze ervaring hebben met deze hersenloze visstick." Zo, dat is duidelijk!

SnapKing: Bizzey zorgde voor breuk met Famke

Tim, a.k.a. SnapKing, doet een boekje open over het einde van zijn relatie met Famke. "Ik heb sowieso geen haat naar haar, ik heb respect voor haar, ze doet het goed", begint hij. Tim geeft toenmalige managers Bizzey en JayJay Boske dan ook de schuld van hun breuk. "Ik voelde al een soort van sfeer van dat ze mij niet mochten. Ik had het gevoel dat ik haar in de weg zat." Tim vertelt in de auto bij Andy dat zij Famke overnamen en hij niet meer aanwezig mocht zijn bij videoclips. "Ik voelde me dus buitengesloten en dat was kut, want we hebben alles samen gedaan en dan word je zo weggetrapt."

Barbie laat zangtalent horen

Samantha de Jong is terug van weggeweest. Terwijl ze onderweg is naar Michella Kox voor een interview, gaat ze helemaal los op het nummer Hij is van mij. "De beste zangers van Nederland", schrijft ze bij de video. Uhm... oordeel zelf maar. De blondine had er in ieder geval zin in!

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, YouTube, BSR


,