slogan

Drake reageert op ophef rondom Kylie Jenner-uitspraak

Eerder deze week verraste Drake zijn fans tijdens een live-sessie op Instagram met wat nieuwe nummers. Echter zat daar ook een nummer tussen waarin Drake niemand minder dan Kylie Jenner zijn 'side piece' noemde. Er ontstond veel ophef over die uitspraak. De zanger reageert.

Side piece

"Kylie Jenner is een side piece, yeah ik heb 20 motherfucking Kylies", zong hij in het liedje. Fans van de zanger reageerden massaal op deze uitspraak, iets wat volgens Drake zelf een beetje overdreven is.

Lees ook: Kylie Jenner brengt 90's haarstijl terug

Foutje

"Een van de nummers die gisteravond op de live set werd gedraaid, had niet mogen worden afgespeeld", vertelt Drake in een reactie.

"Het is een liedje dat drie jaar geleden al werd uitgelekt en snel daarna was geschrapt. Hij ging gewoon te diep in de Drake/Future catalogus", stelt Drake over zijn collega die de tracks had uitgezocht. 

Vrienden

Hij sluit het bericht af met een excuses. "Het laatste wat ik zou willen doen, is wakker worden met vrienden van me die zich niet gerespecteerd voelen, dus ik moest dat gewoon zeggen om de dag te beginnen", aldus de artiest. 

Bron: FunX | Beeld: BSR, Twitter


,