slogan

Donny Roelvink deelde het bed met 33-jarige agente

In de populaire YouTube-serie Zie ze liegen van Concentrate was Donny Roelvink aan de beurt om aan de leugendetector pikante vragen met de waarheid te beantwoorden. Wat daaruit kwam? Seks met een politieagente én de bekende Nederlander waar hij een oogje op heeft.

Politieagent

De Roelvinkjes krijgen nogal wat aandacht van zowel jonge als oudere vrouwen. Zo kreeg Donny op zijn zestiende bezoek van een oudere vrouw, onthult hij. En niet zomaar eentje, maar een 33-jarige politieagente. Donny vertelt dat-ie niet wist dat ze politieagente was, maar daar toevallig achter kwam. Ze had nogal haast vanwege een vroege ochtenddienst. Toen-ie nieuwsgierig werd naar wat ze dan deed voor de kost, bleek ze een wijkagent te zijn. Zouden de boeien gebruikt zijn?

And more...

Een trio heeft hij nog niet kunnen afvinken, hij vindt zichzelf in bed een bescheiden 7.5 en zou het graag willen doen met Chantal Janzen. "Ik vind Chantal Janzen echt een hele mooie vrouw. Ze heeft een keer met 'Chantal blijft slapen' bij me broer geslapen. Een aflevering bij ons", vertelt Donny over de sleepover van Chantal. Er is toen niks tussen Chantal en Dave gebeurd, maar: "Liever met mij, dan met Dave".

Lees ook: Donny Roelvink in sexy fotoshoot

Bron: Concentrate Beeld: ANP