slogan

Deelnemer 'Hotter Than My Daughter' maakt Gordon sprakeloos

Je hebt veel nodig om Gordon enigszins nog te verbazen, maar tijdens de laatste uitzending van Hotter Than My Daughter leek dit aardig te zijn gelukt. De 62-jarige Inge werd door haar stiefdochter Samantha opgegeven om haar bijzondere kledingkeuze. Hoewel de kandidate de presentator al wist te verbazen met haar niets verhullende outfits, was Gordon pas echt in shock toen ze vertelde dat ze net was bevallen van een kindje.

Kledingkeuze

Tijdens het programma toveren de presentator en zijn team ietwat extreme moeders om tot prachtige vrouwen, al bekijken ze van tevoren eerst altijd eventjes hoe het met de huidige kledingkast gesteld is. Samantha vindt dat haar stiefmoeder zich zo erg kleed, dat ze zelfs haar kinderen niet meer durft mee te nemen. Inge lijkt het op het eerste gezicht allemaal weinig uit te maken, want zij vindt haar kledingkeuze juist wél leuk.

Bevalling

Wanneer Inge een paar van haar outfits aan haar stiefdochter en Gordon laat zien, valt de presentator in de ene verbazing na de andere. Toch komt de echte verrassing pas als Inge vertelt dat haar buik nog een beetje dik is, omdat ze net twee maanden geleden is bevallen van een zoon. Gordon is compleet sprakeloos en dat is toch iets wat niet heel vaak voorkomt…

Lees ook: Gordon heeft een dubbelganger

 

Bron: Lindanieuws Beeld: RTL