slogan

Anna Nooshin maakt korte metten met zwangerschapsgeruchten

Sinds haar relatie met Nassim Zeta mag Anna Nooshin zich een trotse bonusmama noemen. En hoewel haar regelmatig naar haar eigen kinderwensen wordt gevraagd, staat het er voor de presentatrice voorlopig nog niet op de planning.  

Ongepast

De business babe is op dit moment druk bezig met haar carrière, wat ze de afgelopen jaren een groot succes heeft weten te maken. Ook benadrukt Anna bij elk interview dat het je ook gegund moet zijn en ze de vraag eigenlijk een tikje ongepast vindt. 

Lees ook: Zo reageert ex-vriend Anna Nooshin op haar verloving

Alcohol

Wanneer haar tijdens een Q&A via Instagram opnieuw wordt gevraagd of ze zwanger is - het was een kijker blijkbaar opgevallen dat Anna momenteel geen alcohol drinkt, waardoor ze volgens de fan zwanger zou kunnen zijn - besluit Anna netjes maar duidelijk korte metten te maken met alle geruchten.

"Hahaha, nee. Net zoals ieder ander mens heb ik periodes waarin ik de ene keer wel zin heb om te drinken en een andere keer niet. Heeft niks met zwanger zijn of geloof te maken. Grappig overigens dat een man deze vraag nooit krijgt: vrouwen hoeven niet altijd zwanger te zijn om niet te willen drinken ;)." En daar heeft ze helemaal gelijk in!

Beeld: Instagram, BSR


,