slogan

Winning wednesday: Oculus Go VR bril t.w.v. €219

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een Oculus Go VR bril t.w.v. €219.

Virtual Reality

Een VR bril alleen voor mannen? Nee hoor. Maak kennis met de Oculus Go: een nieuwe, zeer toegankelijke kijk op Virtual Reality.

Je kunt veel meer met zo'n bril dan alleen horrorfilms kijken en vechtspelletjes spelen. Wil je In een stad rondkijken ter voorbereiding op een stedentripje? Dat kan. Films en documentaires zien zoals je ze nog nooit het gezien? Kan ook. Of wat dacht je van Yoga en mediteren? Het wordt allemaal nog leuker, mooier en specialer in Virtual Reality. See for yourself in onderstaand filmpje.

Oké, laten we eerlijk zijn: heel modieus is zo'n bril meestal niet. Gelukkig heeft Oculus ook daar rekening mee gehouden. Het minimalistische design zorgt ervoor dat je zonder schaamte met de bril op in je woonkamer mediteert. 

Het fijnste is misschien nog wel dat-ie heel betaalbaar, maar vooral heel gemakkelijk in gebruik is. Vrijwel alle bestaande VR-brillen vragen van de gebruiker behoorlijk wat technisch inzicht om ze te kunnen gebruiken. Oculus Go hoef je maar één keer aan je telefoon te koppelen, zodat je via de Oculus-app de instellingen kunt aanpassen aan jouw wensen. That’s it!

Win, win, win!

Wil jij de virtuele wereld van jouw keuze binnenstappen? Doe dan snel mee en wie weet is deze beauty straks van jou. Vul onderstaand winformulier in om kans te maken. Good luck!

Winning wednesday: Oculus VR bril

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 13 februari 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.