slogan

Winning Wednesday: 3x een Designer Outlet Roosendaal shopping voucher t.w.v. €150

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je drie keer kans een Designer Outlet Roosendaal shopping voucher t.w.v. €150.

Laat je verrassen!

Met 85 verschillende winkels en meer dan 100 merken zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, NIKKIE, Levi’s, Nike en Adidas met kortingen tot 70% scoor je met gemak een toffe zomer outfit! En daarvoor krijg je alle tijd, want in de zomermaanden juli en augustus is Designer Outlet Roosendaal 7 dagen per week extra lang geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Na het shoppen kun je uitgebreid genieten van een diner of drankje op één van de terrassen van de diverse horeca gelegenheden. Kleine tip van de redactie: de zomer sale is weer begonnen dus je kunt extra veel genieten van de shopping voucher die je deze week kunt winnen.

Extra leuk: Op zaterdag 27 Juli organiseert Designer Outlet Roosendaal een Late Night Shopping, waarbij het centre zelfs tot 22.00 uur 's avonds geopend is en er korting tot wel 80% worden gegeven. Voor een overzicht van alle merken kun je terecht op de website van Designer Outlet Roosendaal.

Win, win, win!

Wil jij een waanzinnige zomerlook scoren in Designer Outlet Roosendaal? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: Designer Outlet Roosendaal

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 juli 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,