slogan

Win! Het boek 'Feel Good Food' van Pauline Weuring

Food influencer Pauline Weuring verzamelde voor haar boek Feel Good Food bijna negentig lichte en makkelijke recepten waarvan je blij wordt. Makkelijk en lekker, daar houden we van!

Feel Good Food

In de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt, deelt Pauline vier recepten uit haar boek: zoeteaardappelnacho's, peanutbutter popsicles, gebakken havermout en fattoush, een goed gevulde salade uit Libanon. Maar op haar Lifestyleblog Uit Pauline’s Keuken en YouTube-kanaal staan nog véél meer. "Ik probeer elke dag inspiratie op te doen om nieuwe recepturen te ontwikkelen. Ik sta dus met eten op en ik ga ermee naar bed", vertelt ze. 

De volgende stap was een eigen boek: Feel Good Food. "Hoewel het niet de leidraad was, staan er wel recepten in die je makkelijk zandloperproof kunt maken."

Win, win, win!

Wil jij álle recepten uitproberen? Dat kan! Wij geven namelijk drie keer het boek Feel Good Food weg. Vul het winformulier HIER in en maak kans!

Meteen hebben? Je bestelt het boek hier.

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 18 februari 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.