slogan

WIN: De limited edition OnePlus 5T in Lava Red

Na het overweldigende succes van de limited edition OnePlus 5T Sandstone White en de originele 5T in Midnight Black brengt het telefoonmerk wederom een een limited model op de markt. Nét op tijd voor Valentijnsdag. En jij kunt hem winnen!

Hotline bling

Je telefoontjes geheel in stijl opnemen doe je met de limited edition OnePlus 5T in Lava Red. Met dit pareltje staat jouw telefoon altijd roodgloeiend. Letterlijk. Maar dat niet alleen: je maakt er de mooiste selfies mee. De camera van de OnePlus 5T kent belangrijke verbeteringen op het vlak van prestaties bij weinig licht.

Enne, bang dat je met een lege telefoon komt te zitten? Welnee! De OnePlus 5T is voorzien van Dash Charge: een van de snelste oplaadmethodes op de wereldmarkt. Een snelle laadbeurt van een half uur levert genoeg energie aan de OnePlus 5T voor een hele dag. Score!

Limited edition

De speciale rode uitvoering van de OnePlus 5T (met 8GB RAM en 128GB aan opslagruimte) is vanaf dinsdag 6 februari 10:00 te koop op OnePlus.net. Maar... slechts zolang de voorraad strekt. Snelheid is geboden want deze rode beauty’s zullen, sneller dan het licht, over de digitale toonbank vliegen.

Win, win, win!

Wij mogen zo'n prachtige limited edition OnePlus 5T in Lava Red weggeven. Dit betekent dus: een unieke kans om dit pareltje in handen te krijgen. Wat moet je doen?

1. Like Grazia HIER op Facebook

2. Laat onder het bericht op Facebook weten dat je meegedaan hebt 

Succes!

 

Voorwaarden: deze actie loopt tot 20 februari 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.