slogan

Grazia's adventskalender: 29x Dr. Van der Hoog maskerpakket t.w.v. €13,80

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 29x een Dr. Van der Hoog maskerpakket t.w.v. €13,80.

Masker o'clock!

Jezelf én je huid af en toe verwennen met een gezichtsmasker, is absoluut geen overbodige luxe. Sterker nog: het is hartstikke goed voor je gezicht om wekelijks een maskertje op te doen. Zeker in de koude wintermaanden als je huid droog en ruw is.

Dr. Van der Hoog heeft een groot aanbod aan maskers voor alle huidtypes die zorgen voor een stralende huid, omdat ze het beste uit de natuur met laboratorium innovaties combineren. Van crèmemaskers tot scrubmaskers en kleimaskers. Als er een masker op je gezicht zit, wordt de huid tijdelijk afgesloten. Hierdoor neemt de huid de stoffen uit het masker extra goed op en wordt meer vocht vastgehouden in de huid. Het resultaat is een zachte, volle huid. Breng direct daarna een voedende crème aan om het effect vast te houden en je kunt er weer even tegenaan!

In het maskerpakket zitten vier crèmemaskers die hydraterend en verzachtend zijn en twee scrubmaskers met kleine natuurlijke korrels waarmee je de huid kunt scrubben tijdens het verwijderen van het masker. Tijd om je vriendinnen op te trommelen en een spa at home night te organiseren als je het ons vraagt!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's Adventskalender: Dr. van der Hoog

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,