slogan

Grazia's adventskalender: 20x TK Maxx cadeaukaart t.w.v. €75

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: twintig keer een TK Maxx cadeaukaart t.w.v. €75.

Unieke items

De feestdagen en daarna het nieuwe jaar: twee perfecte excuses om jezelf op een nieuwe garderobe te trakteren. Maar heb je na het inslaan van alle kerstcadeaus (bij TK Maxx natuurlijk, want ze hebben werkelijk alles) nog maar een klein budget over? Geen probleem! Je vindt bij TK Maxx een waanzinnige selectie van roodgloeiende koopjes van de grootste merken en designerlabels Unieke items van topmerken, voor kleine prijsjes. Die wil jij natuurlijk scoren. Maar wacht niet te lang, want weg is weg.

Je vindt TK Maxx-winkels in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Heerlen en Eindhoven. De artikelen variëren per winkel, en elke week komen er unieke nieuwe items binnen. Enne, de items zijn altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: TK Maxx

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking