slogan

Grazia's adventskalender: 1x Timberland- boots voor jou én hem t.w.v. €409,90

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 1x Timberland boots voor jou én hem t.w.v. €409,90.

Matching

Sneeuw, regen of modder, deze schoenen kunnen werkelijk waar alles aan. We hebben het natuurlijk over Timberland boots. Deze stoere stappers zijn al jaren favoriet omdat ze zowel praktisch als fashionable zijn. In de Fall/Winter 2019 collectie speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Timberland zet zich in voor een groenere toekomst door tot eind 2024 tenminste 50 miljoen bomen te planten. Samen met klimaathelden van over de hele wereld hebben ze de campagne Nature Needs Heroes gelanceerd in de hoop mensen wereldwijd te overtuigen om zich aan te sluiten bij de greening movement.

In de nieuwe collectie schitteren vijf nieuwe footwear silhouetten die inspelen op de trends 'bulky' en 'trail'. Om de ecologische voetdruk van Timberland te verkleinen wordt in de zolen minimaal 34% gerecycled rubber gebruikt en de binnenkant van de schoenen bestaat voor 50% uit gerecyclede PET flessen.

De Courmayeur boots voor jezelf én de Courma Guy boots voor je lover die je kunt winnen, zijn trouw aan het DNA van Timberland maar nu met een klassieke en robuuste look en feel. Ze zijn van premium nubuck leer gemaakt en hebben een flexibel voetbed voor extra demping en steun. Daarnaast is het ook nog eens een speciaal lichtgewicht ontwerp, zodat hij extra licht voelt aan je voeten.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking jullie schoenmaten achter, en wie weet ben jij the lucky one! Niet getreurd. De schoenen kun je hier en hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's Adventskalender: Timberland boots

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,