slogan

Grazia's adventskalender: 10x The Building vitamines set t.w.v. €69

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 10x The Building vitamines set bestaande uit Skin Builders & Hair Builders t.w.v. €69.

Skin & hair

The Building is geen onbekende in kappersland. Met twee vestigingen in de hoofdstad behoren ze absoluut tot één van de meest toonaangevende en innovatieve haarsalons van Amsterdam. Maar wist je dat ze ook hun eigen Skin & Hair vitamines hebben? Ja, echt!

Vitamine D is in de winter ver te zoeken, want de zon die jouw haar normaal extra vitamines geeft, is er weinig. Daarom zijn de Skin & Hair Builders de perfecte oplossing om je haar en huid gezond en in goede vorm te houden. Want van buitenaf kun je verzorgen wat je wil, je haar heeft ook van binnenaf liefde nodig.

Dun, droog of dof haar? Haaruitval? De supplementen bevatten eiwitten, vitamine, mineralen en belangrijke bouwstenen die nodig zijn voor jouw haar, huid, nagels en wimpers. Breng je haar weer tot leven!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's Adventskalender: The Building vitamines

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,