slogan

Big Kids Giveaway: volledige Cybex kinderwagen

Van toffe micro-steps tot prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Cybex kinderwagen bestaande uit een PRIAM frame met Lux ziteenheid en reiswieg, een Cloud Z baby autostoel en een Base Z om de Cloud Z autostoel in de auto te zetten. Doe snel mee!

Nieuwe modellen

Een goede kinderwagen is een must, want jouw kindje zal er veel tijd in doorbrengen. Het is natuurlijk extra fijn als-ie er ook nog eens leuk uitziet, zodat je de show steelt als je als trotse mama met je baby door de straten paradeert. De Cybex kinderwagens hebben het allemaal.

Begin dit jaar werden er twee nieuwe modellengeïntroduceerd: de CYBEX PRIAM en de CYBEX MIOS. Ze hebben onder andere een nieuw frame met een extra kleur, een nieuwe Lux-reiswieg met panorama uitzicht voor de baby en een Lite-reiswieg.

Wereldwijd bekend

Het merk klinkt je vast niet onbekend in de oren. Cybex bestaat sinds 2005 en is wereldwijd bekend door hun iconische ontwerpen, innovatieve technologie, gemakkelijke functies en superieure veiligheid op alle producten. Ook zijn de producten verschrikkelijk stijlvol.Dat wil je!

Win, win, win!

Deze prachtige kinderwagen winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Givaway: Cybex kinderwagen

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.