slogan

Big Kids Giveaway: Alpina Mood meisjesfiets

Van toffe micro-steps tot een prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Alpina Mood meisjesfiets t.w.v. €449. Doe snel mee!

Little fashionista

Little fashionista's, opgelet! Op deze fiets steel je pas écht de show. Je dochter zit misschien nog (net) niet op de middelbare school, maar vindt het wel leuk om er met haar bff's op uit te gaan. En ja, dat is natuurlijk extra leuk op een mooie fiets.

De Alpina Mood is een splinternieuw model voor modebewuste meiden tussen de 8 en 12 jaar oud. Het moderne aluminium frame en de mooie matte kleurstellingen geven de fiets een volwassen uitstraling. De hippe voormand met bamboe-plankje maakt de look helemaal af. En is nog handig ook voor de goodies die ze van haar eigen geld heeft geshopt.

Met alle kleine details is rekening gehouden zodat modebewuste meiden stylish over straat kunnen. Zo past de witte bel perfect bij de rest van de fiets en is ook het mooie brede zadel subtiel voorzien van een leuke luipaardprint. 

Win, win, win!

Deze stoere Alpina Mood meisjesfiets winnen voor jouw dochter? Je kunt kiezen uit de wielmaten  24 of 26 inch, afhankelijk van de lengte van het kind. Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking achter of je de kleur grijs of blauw wil winnen en duimen maar!

Big Kids Givaway: Alpina Mood meisjesfiets

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.