slogan

Zo blijf je Grazia volgen op Facebook

Het hoge woord is eruit: Facebook gooit het roer helemaal om. Het medium zal voortaan meer de nadruk leggen op sociale interacties, waardoor je meer updates te zien krijgt van mensen uit je omgeving. Dit betekent dus ook dat er minder grappige plaatjes/filmpjes en artikelen van sites die je volgt in je tijdlijn verschijnen... Snik. Hoe kun je dan toch het heerlijke showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws van Grazia blijven volgen? Wij leggen het uit.

Mis niks meer!

Zit jij niet te wachten op alleen maar honden-foto's van de chihuahua van je 80-jarige achtertante? Of de Candy Crush punten van dat ene meisje van de basisschool waar je nooit een woord mee gewisseld hebt? Maar ben je wél benieuwd naar de zwangerschap van Kylie Jenner, de nieuwste fashion trends, life saving beautytips, toffe winacties en alle andere dingen die viral gaan op het wereldwijde web? Dat kan. En no worries, het kost je slechts een halve minuut van je tijd. Dit moet je doen:

1. Ga naar Grazia op Facebook

2. Druk op ‘Volgend’

3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Et voilà! Je hoeft nooit meer een artikel te missen.

Vind je het stiekem wel fijn om weer de updates van je vrienden te zien, dan kun je natuurlijk ook gewoon dagelijks een bezoekje brengen aan Grazia.nl. Het bevlogen Grazia-team zorgt er met alle liefde voor dat er elke dag weer een nieuwe mix van mode, beauty, psyche en health artikelen, maar ook entertainmentnieuws, real life-verhalen en actualiteit voor je klaarstaan. 

Lees ook: Facebook beëindigt het stiekem bekijken van iemands profiel