slogan

Kandidaten verbreken alle regels bij Temptation Island VIPS

Na dagen tientallen verleid(st)ers om zich heen te hebben gehad, was het gisteren dan eindelijk tijd voor de altijd romantische dream dates. Iedere kandidaat nam zijn of haar favoriete verleid(st)er mee en zoals verwacht werden ook hier opnieuw alle regels verbroken. 

Regels verbreken

Net voor de dream dates besloot ook Shirley haar relatie met Damian te verbreken, waardoor niet alleen Yasmin en Thomas hun relatie tijdens Temptation Island VIPS zagen stranden. 

En dat zorgde in principe voor vrij spel. Maar waar Thomas, zoals verwacht, weer volledig losging en zijn handjes niet boven de dekens hield, lapte dit keer ook Yasmin alle regels aan de laars. Zo besloot ze naast Stuwey in bed te kruipen en daar bleef het niet bij. Zo biecht Yasmin the day after op dat ze zich heeft laten gaan en opnieuw met Stuwey gezoend heeft.

Lees ook: Temptations Shirley klapt uit de school over relatie met Damian

Laatste kampvuur

Bij de andere dream dates ging het er een stuk braver aan toe, al mochten bijna alle verleid(st)ers wel gewoon naast hun prooi in bed slapen. Alleen Liessinde liet Guido niet in haar bed kruipen en hij moest het dus doen met de bank.

Kortom: alle afspraken werden nogmaals verbroken. Maar hé, dit is inmiddels niets nieuws meer dit seizoen. Volgende week zullen de koppels elkaar weer zien bij het allerlaatste kampvuur en als we beelden mogen geloven, wordt dat behoorlijk awkward...

Beeld: Temptation Island VIPS


,