slogan

Hilarisch! Vrouw gebruikt föhn voor geniale actie

Laat het maar aan de 64-jarige Jean Brooks over om het verkeer te regelen. De vrouw wist niet meer waar ze het zoeken moest, toen de ene na de andere auto door haar rustige straat sjeesde. Ook de motorrijders bleven niet achter. De Britse vrouw bedacht vervolgens wel een heel bijzondere oplossing voor het probleem... 

Föhn

Brooks trok een haardroger uit haar kastje en ging langs de weg staan. Haar haardroger moest mensen doen geloven dat het een handmatige snelheidsmeter is.

"Het idee heb ik gekregen van een vriend die gehoord had dat iemand in Frankrijk iets dergelijks deed. Ik dacht bij mezelf: "Waarom zou ik dat niet eens proberen?”, vertelt de vrouw aan The Nottingham Post. 

Lees ook: Waarom je twee keer zou moeten nadenken voordat je de föhn in je hotelkamer gebruikt

Viral

''Aan het eind van deze straat is er een school, waardoor het tijdens het brengen en halen van de kinderen erg druk kan worden. En dan razen er van die jongeren voorbij op hun motoren om indruk te maken op de oudere leerlingen, wat voor heel gevaarlijke situaties kan zorgen", vertelt Jean.

Haar video ging in een mum van tijd als een lopend vuurtje op Facebook en werd ruim 28 miljoen keer bekeken. "Men is erg tevreden hier in de buurt over mijn initiatief en ik weet zeker dat ik de weg een stuk veiliger heb gemaakt. De buurtbewoners groeten mij dagelijks of ze toeteren als ze met de auto voorbij rijden.”

Bron: BBC, Beeld: Facebook, BSR


,