slogan

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 28 februari t/m 6 maart 2018? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april
Je had ernaar uitgekeken en je erop voorbereid, maar die belangrijke afspraak gaat niet door. Dit triggert het gevoel dat je niet serieus genomen wordt. Je bent geneigd om direct bozig op dat appje, mailtje of belletje te reageren. Relax, want alles wat je nu zegt kan verstrekkende gevolgen hebben.

STIER 21 april - 21 mei
Je ontpopt je tot stalker – in de goede zin van het woord – en doet er alles aan om die geliefde te krijgen. Door al die moeite speel je jezelf behoorlijk in de kijker. Het levert je dus in ieder geval aandacht op, waardoor allerlei deuren op een kier komen te staan. Stoppen is geen optie – ga ervoor.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Stel dat gesprek met hem over jullie toekomst liever een paar dagen uit. Zelfs goede bedoelingen kunnen nu verkeerd worden opgevat. Wees ook op het werk extra voorzichtig met wat je zegt. Op de werkvloer rommelt het sowieso. Vanwege een reorganisatie moet je een omweg nemen om te krijgen wat je wilt.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Je verlangens staan op je voorhoofd geschreven, dus wees eerlijk over wat je in de liefde wilt. Spelletjes spelen en stoer doen werken averechts. Wees niet bang en stel je kwetsbaar op. Daarmee raak je iemands gevoelige snaar en dan kan die persoon je niet weerstaan. Het kan heel spannend worden in de slaapkamer.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Klap je laptop dicht, zet je telefoon in vliegtuigmodus en maak je op voor de meest uiteenlopende kunstzinnige en culturele uitjes. Een reisje is nu ook een goed idee. Je maakt werk van je looks en geniet volop van de voorpret. Ook kom je iemand tegen die jou inspireert om iets – of iemand – heel anders aan te pakken.

MAAGD 24 augustus - 23 september
Mannelijke en vrouwelijke energieën matchen een paar dagen niet en dit betekent dat je compromissen moet sluiten. Gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen. Leg het naast je neer en pak een film, dan kun je samen wegdromen en napraten. Op het werk gaat iemand losjes om met ‘feiten’. Dubbelchecken is handig.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober
Iets wat je al langer wilde veranderen, wordt door een collega of chef opgemerkt. Daardoor wordt een onprettige situatie op de werkvloer eindelijk opgelost. Het lijkt sowieso de week van de waarheid: je partner of een vriend(in) geeft too much information. Gênant? Laat het bij de ander, dan valt het mee.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Buiten de lijntjes kleuren gaat deze week top. Het universum behoedt je net op tijd voor ongelukjes en parkeerboetes. Probeer in werkgesprekken het beste voor het laatst te bewaren, dan straalt die fijne uitsmijter op jou af. Je hebt hier en daar wat last van pijntjes. Fanatiek sporten is nu niet handig.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
De laatste loodjes van de winter voelen zwaar, dus plan vooral een leuk reisje. Of er nu iemand mee wil of niet, jij hebt dat vrije gevoel nodig. Het vooruitzicht maakt dat je je meer ontspant tijdens de dagelijkse rompslomp. In de file of trein vermaak je je het beste met reisverhalen of het leren van een vreemde taal.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Iemand die hoog op je bewonderlijstje staat, helpt je met iets waar je al een tijdje tegenaan hikte. Je weet nu dat duwen en trekken soms niet de remedie is voor iets wat ‘vast’ zit, of dat nu op het werk of in een relatie is. Als een deur niet makkelijk opengaat, is het niet jouw deur.

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Kijk met een open blik naar de manier waarop je geld verdient, dan krijg je een interessant inzicht in hoe het anders en beter kan. Zit je al langer in een relatie, dan weet jij wel een creatieve manier om de boel weer wakker te schudden. Datende Watervrouwen krijgen veel aandacht, al is niet al die aandacht positief.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Hoewel je meestal niet vies bent van een flirt – en meer – wacht je momenteel op De Ware. Je bezitterige kant werkt positief, want er ontstaat een heel romantisch, speciaal gevoel bij jou en de ander. Vissen krijgen momenteel veel aandacht, maar vraag tijdens een date wel door: past iemands lifestyle wel bij de jouwe?