slogan

Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

WATERMAN: 21 januari - 19 februari
Heb je deze week lastige afspraken of uitdagingen op de planning staan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Met vurige planeet Jupiter aan je zijde ben je assertief genoeg en heb je meer dan voldoende zelfvertrouwen. Dat gaat helemaal goedkomen.

VISSEN: 20 februari - 20 maart
Helaas put je baan of studie je deze week volledig uit. Hoe zeer je ook je best doet, het is too much to handle. Eis daarom niet nog meer van jezelf, dit is geen haalbare kaart. Vraag hulp of stel minder dringende taken uit. Dat lucht op!

RAM: 21 maart - 20 april
Je hebt deze week meer oog voor de geneugten des levens dan voor je werk, studie of andere verplichtingen. Het kost je moeite om met de dagelijkse sleur te dealen of je volledig in te zetten. Toch ontkom je er niet helemaal aan.

STIER: 21 april - 21 mei
Dit wordt een vruchtbare week voor je. Wat je jezelf ook ten doel stelt, het gaat je zeker lukken. Het kost wel wat energie, maar dat vind je geen probleem. Het gaat je om de positieve resultaten, dus je hebt het er graag voor over.

TWEELINGEN: 22 mei - 21 juni
Je gezondheid heeft nu echt al je aandacht nodig. Als je jezelf blijft pushen, daalt je energielevel naar een historisch dieptepunt en komt er helemaal niets meer uit je handen. Voorkom dit door eens wat liever voor jezelf te zijn.

KREEFT: 22 juni -  22 juli
Shoppen is deze week helaas niet aan de orde, daar is je budget niet toe- reikend genoeg voor. Accepteer dit feit en richt je op iets anders, totdat je weer wat meer geld op je rekening hebt staan. Of wees creatief met je huidige garderobe.

LEEUW: 23 juli - 23 augustus
Het is deze week jouw beurt om te shinen. Je krijgt de kans om je talenten in te zetten of je weet een lastig project tot een goed einde te brengen. Hierdoor groeit je zelf- vertrouwen enorm en terecht! Je mag trots zijn op jezelf.

MAAGD: 24 augustus - 22 september
Tussen jou en je lief kan het de komende dagen flink botsen. Je bent het niet eens met de taakverdeling in huis of er speelt een ander issue. Wat het ook is, je laat van je horen en dat doet hij ook.

WEEGSCHAAL: 23 september - 22 oktober
Je bent positief ingesteld, ook op momenten dat het wat minder gaat. Dat valt absoluut te prijzen, want dat is precies wat je nodig hebt om met pittige uitdagingen te kunnen dealen. Probeer die vibe dus zo lang mogelijk vast te houden.

SCHORPIOEN: 23 oktober - 22 november
De week verloopt easier dan je denkt. Je ziet allerlei beren op de weg, die er uiteindelijk niet blijken te zijn. Het wordt dus gelukkig een mooie week vol meevallers. Focus op alle positieve dingen in je leven, dat helpt.

BOOGSCHUTTER: 23 november - 21 december
Je doet deze week het liefst je eigen ding, soms tot groot ongenoegen van je lief. Hij wil juist graag samen dingen doen. Probeer een compromis te sluiten. Tijd voor jezelf en tijd voor je relatie, dan is tenminste iedereen happy.

STEENBOK: 22 december - 20 januari
Dit wordt een hectische week voor je en toch weet je alles in goede banen te leiden. Dat heb je aan je organisatietalent, een paar positieve planeetinvloeden en aan je doorzettingsvermogen te danken. Je fikst het ook gewoon deze keer weer.

 

Tekst: Esther van Heerebeek


,