slogan

Fan onthult foto van deelnemers 'Wie Is De Mol?'

Het aftellen is begonnen! In januari zal het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? van start gaan, en over de namen van de kandidaten is de afgelopen tijd veel gespeculeerd. Maar wie o wie doen er nou écht mee?

Uitgelekt beeld

Ook in dit geval zegt een foto meer dan duizend woorden. Want ondanks dat AVROTROS de namen niet wil bevestigen, zijn een aantal kandidaten haast niet te missen voor de fans. 

Lees ook: De Mol Jan Versteegh: 'Ik werd door iedereen vertrouwd joh'

Kandidaten

Op de foto die op social media is gedeeld, waarvan AVROTROS wel heeft laten weten dat het om een authentieke foto gaat, is goed te zien wie er naar Colombia zijn afgereisd.

Zo zijn YouTuber NikkieTutorials, nieuwslezeres Merel Westrik, actrice Sarah Chronis, presentatrice Evie Hanssen en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven namen die regelmatig terugkeren, maar worden ook de namen van radio-dj Stefan Stasse, documentairemaker/journalist Sinan Can en acteur Rick Paul van Mulligen genoemd.

Lil Kleine?

Over de man in het gele blouse wordt nog veel getwijfeld. Zo denkt de één dat het niemand minder dan rapper Lil' Kleine is, maar is de ander er heilig van overtuigd dat het Nielson moet zijn. Time will tell!

Bron: NU.nl Beeld: Twitter, ANP