slogan

Deze Netflix Originals wil je zien in 2020

Een avondje Netflixen op de bank? Kom maar door! Netflix staat bomvol goede series en in 2020 komen weer een heleboel nieuwe Netflix Originals bij. Welke dat zijn? Check it below!

De Netflix original-films

To all the boys: PS. I love you
To all the boys I’ve loved before keken we met z’n allen in no-time weg, en nu komt er ook een tweede film. Er is nog niks bekend over het vervolg van het verhaal. Nog even wachten tot 12 februari dus, dan staat het op Netflix.

Lost Girls
In deze film gaat een moeder opzoek naar haar vermiste dochter. Ze wijst agenten op de vele onopgeloste moorden op vrouwelijke jonge sekswerkers. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is te zien vanaf 28 januari.

The Kissing Booth 2
Deze topper krijgt ook een vervolg. Noah vertrekt naar Harvard en Elle blijft achter met Lee en nieuw klasgenootje Marco en, met twijfels… Deze film is vanaf het voorjaar te zien.

The Babysitter 2
Het vervolg van The Babysitter speelt zich twee jaar later af dan de eerste film. Cole probeert zijn leven weer op te pakken maar de sekteleden denken daar anders over. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar het zal rond oktober zijn.

The Prom
Deze film gaat over een lesbisch meisje die met haar vriendin naar het gala gaat, maar ze worden geweigerd. De film is een komedie en voor de releasedatum moeten we nog even geduld hebben.

Lees ook: Deze Netflix Original wil je zien als je fan bent van You 

De Netflix original-series

The circle
Deze reality competitie staat in het teken van influencers. De deelnemers leven apart van elkaar en hebben hetzelfde doel voor ogen: influencer worden. Ondertussen weet niemand hoe de deelnemers er echt uitzien. Nu is de grote vraag: catfish or not? Pak je laptop er maar bij want deze serie is al te zien op Netflix!

Locke and Key
Deze horror serie gaat over drie broers en zussen. Hun vader is overleden en ze verhuizen terug naar zijn duistere ouderlijk huis. Hier vinden ze magische sleutels die hen speciale krachten geven. Vanaf 7 februari is deze spannende serie te zien.

Sex education seizoen 2
Seizoen 1 van deze serie deed het super goed en dat is natuurlijk reden voor een tweede seizoen. Op school strijden de leerlingen tegen een chlamydia uitbraak en ontstaan er nieuwe relaties. Deze serie staat al op Netflix dus binge-watchen maar!

Ares
Dit is de eerste Nederlandse Netflix original-serie, een must see dus! De serie gaat over een geheim, Amsterdams vennootschap. Studente Rosa wil populair worden en wordt hier lid van. Hier ontdekt de studente een wereld vol mysteries en moeilijke beslissingen, en dit is niet zonder risico’s. De serie is nu te bekijken op Netflix.

The society seizoen 2
In het vervolg van The Society staat New Ham onder een nieuw leiderschap. De jongeren vinden een nieuw land en Allie en Will raken in de problemen. De exacte releasedatum van deze spannende serie is nog niet bekend.

13 Reasons why seizoen 4
Deze serie krijgt inmiddels een vierde seizoen. De serie doet het super goed maar dit is toch echt het laatste seizoen. In dit seizoen worden de leerlingen in hun laatste schooljaar gevolgd. De datum dat hij op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

AJ and the Queen
In deze serie wordt drag queen Ruby Red door haar partner beroofd. Om deze reden besluit ze weer te gaan optreden om geld te verdienen. In haar camper rijdt ze heel Amerika door. In deze camper vind ze de 10-jarige AJ en ze ontfermt ze zich over haar. Deze serie is vanaf 10 januari te zien op Netflix.

Bron: Girlscene | Beeld: BSR


,