slogan

De allergrootste storm-irritaties op een rij

Vandaag staat in het teken van: zware windstoten, afbrekende takken, omwaaiende bomen, regen en code oranje. Het liefst kruip je onder de dekens met een kopje thee en een goede serie. De meesten moeten vandaag gewoon de deur uit en dat betekent druilhaar, uitgelopen make-up en natte broeken. 

Storm-irritaties op een rij

Laat de storm jou ook huilen? Wij delen ons grootste natte ergernissen met jullie, plús bijbehorende tips.

Lees ook: Zien: Filmpje Zandvoort tijdens storm gaat viral

1. Haren alsof je ze al jaren niet hebt gekamd

's Ochtends heb je uren voor de spiegel gestaan om je haar te krullen, te stijlen of te föhnen. Eenmaal buiten waait je haar vol in je lipgloss en voel je al dat dit niks meer gaat worden. Je plakkerige haar met aardbei-geur zit inmiddels zo in de klit dat men denkt dat je jaren niet hebt gedoucht. Fijn!

Tip: Neem altijd een borstel mee in je tas. Óf: steek je haar op!

2. Paraplu's die stuk gaan en die je nooit meer terug ziet

Ken je dat? Het regent, dus je pakt je paraplu. Buiten waait het echter zo hard dat er niks van je paraplu overblijft, behalve de stok zelf. Komt je paraplu wél heel aan op bestemming, dan vergeet je hem vervolgens mee naar huis te nemen. 

Tip: Investeer in een goede, kleurrijke paraplu. Kleurrijk, zodat je hem nergens kan vergeten!

3. Mascara uitgelopen tot je knieën

Aaaarghh! Als het regent ziet je gezicht er binnen no-time uit als een clown. Buiten ben je verdronken in de regen en loopt je mascara tot je knieën...

Tip: Waterproof mascara, oogpotlood en eyeliner.

4. Natte jas die ruikt naar hond

Nog een ergernis: een natte jas. Deze droogt daarna niet of slecht op, waardoor je aan het eind van de dag naar een natte hond ruikt.

Tip: Een regenjas. Tegenwoordig zijn er hartstikke leuke regenjassen te koop die er nog fashionable uit zien ook!

5. Natte sokken

Dacht je nog even je leuke loafers of open heels aan te doen tijdens de storm? Dan zit je waarschijnlijk de hele dag met natte sokken of natte voeten. We don't like!

Tip: Koop regenlaarzen. Dankzij Kate Moss zijn Wellingtons hot (nog steeds) en hoef je je niet te schamen als je met rubberen laarzen rondstapt. Er zijn genoeg leuke merken online die ze verkopen! Enne, weer een goede reden om nieuwe schoenen aan te schaffen toch?

6. Verzopen kat

Tijdens een storm zijn we allemaal ineens gemaakt van suiker. In paniek trek je je capuchon over je hoofd, ren je over straat, stap je in een plas en alles gaat mis. Eindstand: je komt als een verzopen kat aan op bestemming.

Tip: Werk vanuit huis, wanneer mogelijk. Pak anders een Uber. Zorg er in ieder geval voor dat je niet naar buiten hoeft! Beste tip ever, toch?

Beeld: iStockphoto