slogan

Anti-Valentijn? Dan is Pleurop iets voor jou!

De dag van de liefde is weer in zicht. Waar de een het geweldig vindt, denkt de ander weer dat het een grote commerciële poppenkast is. Of erger nog: je bent he-le-maal klaar met je partner, maar wat nu?

Dumpen

Een relatie beëindigen is nooit makkelijk en vooral niet leuk. Hoe je het gaat aanpakken, is aan jou. Maar wil je het op een ietwat 'ludieke' manier en via een gemakkelijke weg laten weten dat jij je (ex) geliefde helemaal zat bent? Pleurop helpt je. Dit gebeurt volgens hen dan wel op de droevigste dag van het jaar, namelijk op Valentijnsdag. 

Lees ook: Speciaal voor jou: Grazia's Valentijnsdagaanbieding!

Cadeaus 

Pleurop doet niet aan liefkozende cadeautjes. Nee, je toekomstige ex krijgt letterlijk stank voor dank. Tot voor kort kon je alleen nog dode bloemen en een stomme brief door de organisatie laten versturen. Dit jaar hebben ze het assortiment aangevuld. Zo heb je ook keus uit een vies luchtje (in de geuren visolie en azijn) om je partner duidelijk te maken wat je van hem/haar vindt. 

Ben je toch een voorstander voor een persoonlijke aanpak? Je kunt ook een workshop 'uitmaken' volgen. Hierin worden alle do's en don'ts besproken. Op 14 februari kun je dan in de avond vieren dat het uit is op het Pleurop Singles Feest in Amsterdam. 

De ware

De gedachte achter de organisatie? "Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is", aldus Max Pater van Tosti Creative, het initiatiefnemende bureau achter Pleurop. 

Bron: Pleurop Beeld: Instagram, Valentine's Day