slogan

Alexander Wang brengt old school haaraccessoire terug

Vorig modeseizoen waren het de scrunchies die zich een weg baanden in de lokken van de it-girls. De bontgekleurde elastiekjes moeten nu echter plaats maken voor een ander accessoire, dat een blast from the past is. 

Haarspeld 

Het  zijn nu de grote plastic, klauwvormige haarspelden die nieuw leven in geblazen worden tijdens de A/W ’18-fashionshow van Alexander Wang tijdens NYFW. Wang heeft voor deze collectie inspiratie geput uit de iconische film Matrix. De Amerikaanse fashion designer hees de modellen in statement jurkjes, met de nodige studds, leren details en prominente schouders. Om deze Neo inspired looks af te maken, droegen ze zwarte zonnebrillen en de in het oogspringende zilveren haaraccessoires. 

Wet look

Haarstylist Guido Palau, die verantwoordelijk was voor de slicked back wet look, vertelt:  "Ik hou ervan als iets dat al lang bestaat en een grappige connotatie heeft een comeback kan maken. Ik vind het heerlijk dat iets via mode opnieuw geïntroduceerd kan worden en dat we er dan op een volledig andere manier naar gaan kijken. Het is een trend die al een tijdje opduikt." Wat vind jij van deze trend? Yay or nay?

Lees ook: 

 

@m2_ge trends @alexanderwangny #hair #headpiece #love #fashion #nyfw #fw18 #wanginc

Een bericht dat is gedeeld door @ m2_ge op