slogan

Internet boos om peperdure kwastenset Kylie Jenner

Dat Kylie Jenner veel successen behaalt met de goedlopende serie Keeping Up With The Kardashians en haar eigen show Life of Kylie, is een ding dat zeker is. Maar, ook met haar bedrijf Kylie Cosmetics weet de jonge business woman veel geld binnen te harken. Zeker nu haar nieuwe kwastenset in de winkels ligt. 

Duur grapje

Op haar nieuwe kwastenset is nogal wat kritiek. De realityster laat ze namelijk voor zo'n $360 over de toonbank gaan en dat schoot bij de meesten in het verkeerde keelgat. 

Kylies fans zijn tot veel bereid, maar zóveel betalen voor een make-up kwast gaat zelfs de grootste fanatiekelingen te ver. "Het maakt niet uit hoe 'geweldig' ze zijn, $360 gaat mij veel te ver. Zoveel kost mijn volledige make-upcollectie samen nog niet!", is slechts één van de vele reacties op social media.

Uitleg

Er kwam zoveel protest tegen Kylies prijzen, dat ze zich gedwongen voelde om via Twitter een woordje uitleg te geven. "Ik heb voor jullie de beste en meest luxe kwasten ontworpen. Borstels met echt haar zijn nu eenmaal niet te vergelijken met synthetische. Maar, ik zal in het vervolg ook een synthetische, goedkopere, versie uitbrengen."

Om haar hachje te redden, maakte de jongste Jenner-telg nog een vergelijking met andere merken die duurdere sets aanbieden, maar ook dat viel niet goed bij het publiek. Bekijk alle ophef hieronder.

Lees ook: Zien: Zwangere Kylie Jenner duikt weer op

Bron: HLN, Daily Mail Beeld: Twitter, Getty