slogan

Dit zijn ze: de populairste beautytrends voor Valentijnsdag

Over morgen is het alweer Valentijnsdag. Voor de vrijgezelle dames onder ons natuurlijk leuk om gewoon weer een keer op date te gaan en voor alle vrouwen die in een relatie zitten betekent het een heerlijke avond weg met je geliefde. Je wil er op die dag natuurlijk wel tip top uitzien. Vandaar dat wij speciaal voor jou de Valentijn-trends op Pinterest op een rijtje hebben gezet.

Beauty trends

1. Shine!
Hoewel je tijdens Valentijnsdag misschien eerder denkt aan vampy rode lippen, zouden een shiny lips  - dankzij een mooie gloss met subtiele glitters - juist net een extraatje aan je look geven.

2. Een gevlochten knot
Je hoeft niet per se naar de kapper om jezelf een Hollywood-kapsel aan te laten meten. Ga dit jaar voor een hoge knot, waarbij je de voorkant van je haar ingevlochten hebt. Er is zelfs voorspeld dat dit één van de populairste beauty trends van 2018 gaat worden, dus het kan haast niet fout gaan. Die haren in je gezicht tijdens een romantisch diner zijn toch alleen maar lastig.

3. Matte oogschaduw
Met kerst heb je hoogstwaarschijnlijk lekker uitgepakt met glitters, maar voor Valentijnsdag wordt juist matte oogschaduw aangeraden. Gegarandeerd dat je date zijn ogen niet van je af kan houden.

4. De half-up knot
Heb je je haar toch liever los, maar wil je niet dat je haren de hele tijd voor je gezicht hangen? Ga dan voor de half-up bun. Deze look kan zowel overdag als ’s avonds gedragen worden, dus ben je van plan de hele dag op stap te zijn, is dit dé look waar je blij van wordt.

5. Wees creatief met je nagels
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je nagels in één kleur te lakken, maar waarom eigenlijk? Het is toch veel leuker om er patroontjes op te tekenen of je nagels ieder een ander kleurtje te geven. En daarvoor hoef je dus ook echt niet naar de nagelstudio, want dit kan je gewoon zelf.

Bron: Allure Beeld: iStock