slogan

Deze spotgoedkope nepwimpers zijn nu een hit op Instagram

Niet iedereen is gezegend met een goed stel wimpers. Maar, wat je niet hebt, kan je altijd nog kopen. De grote sterren der aarde dragen niet anders en ook voor de not so famous people is het tegenwoordig normaal geworden. Deze false lashes van Eyelure zijn op Instagram dan ook een grote hit. Enne, ze zijn ook nog eens spotgoedkoop!

Extraatje

Het maakt eigenlijk niet uit of je een feestje hebt of je gewoon een middag de stad in gaat: een stel lange wimpers is eigenlijk nooit echt een overbodige luxe. Maar nu de feestdagen voor de deur staan, is het natuurlijk wel erg verleidelijk om je look even net dat extraatje te geven.

Over the top

En dat extraatje krijg je zeker. De nepwimpers van slechts acht dollar zijn namelijk lichtelijk over the top, maar geven je gezicht wel gelijk het 'wauw-effect'. Beautyliefhebber Emily de Melo is in ieder geval lyrisch over haar verlengstukken. "De allermooiste wimpers die ik ooit heb gekocht".

Nu alleen nog even oefenen met de wimperlijn. Al kan je altijd nog dit wonderproduct gebruiken voor een stel lange Bambi eyelashes

Lees ook: Dankzij dit trucje blijven je wimpers de hele dag gekruld

 

Een bericht gedeeld door EmiDeMelo (@emilydemelo) op

 

Bron: Allure Beeld: Instagram, iStock