slogan

Beauty musthave! Nepwimpers waar je geen wimperlijm voor nodig hebt

Een stel ogen net als Bambi, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Nepwimpers geven je dan ook net even dat extraatje, al is het aanbrengen van de lijm nogal een dingetje. Met de magnetische eyelashes is dat vanaf nu officieel verleden tijd. Ja, écht...

Wimperlijm

Je herkent het wel: de speciale wimperlijm zit overal behalve op de juiste plek en je wimpers er na een avondje stappen vanaf halen gaat vaak ook niet al te makkelijk. Oftewel, enorm veel gedoe dat ook nog eens een groot gedeelte van je beautyroutine in beslag neemt.

Beautyonderneemster Katy Stoka bedacht dan ook de oplossing die elke vrouw die van beauty houdt veel tijd gaat besparen. Met de One Two Lash heb je namelijk geen plakkerige lijm meer nodig. Wel zien ze er exact hetzelfde uit als alle andere wimpers, waardoor jij nog steeds je geliefde make-up look kunt creëren. 

Makkelijk

Eigenlijk hebben de eyelashes alleen maar voordelen. Naast dat je geen lijm meer nodig hebt, kan je ze ook gewoon zonder spiegel aanbrengen. Hoewel je wel even moet oefenen om ze perfect aan te brengen, moet het daarna zonder enige moeite lukken. Dus of je nou in de auto zit, in de tram of op de fiets, na een beetje te hebben geoefend is het aanbrengen een simpel iets wat je even tussen de bedrijven door doet.

Zo ben jij binnen no time klaar voor dat belangrijke event en hoef je je daarnaast ook geen zorgen te maken dat je wimper in de loop van tijd scheef komt te hangen. Wel moet je er even een flinke investering voor doen, want de One Two Lash gaan voor maar liefst 59 dollar over de toonbank. Maar hé, wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. In de portemonnee dan...

Lees ook: Zien: Deze bizarre wimpertrend gaat viral

Bron: Allure Beeld: iStock