slogan

De vijf dollar crème die volgens Meghan Markle's make-up artist beter is dan welke highlighter dan ook

Meghan Markle heeft ons de laatste tijd laten zien dat less is more nog steeds opgaat. Vanaf het moment dat Meghan de hertogin van Sussex werd, zien we haar vooral met een natuurlijke make-up look en super glowy skin. Haar make-up artist verklapt welk geheime goedje voor die prachtige glans zorgt. 

Geheim

Make-upartiest Daniel Martin was tevens verantwoordelijk voor de bruidsmake-up tijdens de royal wedding, waar hij de voormalige Suits-actrice voorzag van een all natural look. En oef, wat was ze mooi en stralend. Toch zit het geheim 'm volgens Daniel niet in een dure highlighter, maar gewoon in een gezichtscrème van slechts vijf dollar.

Crème

Het gaat om de crème van het merk Aquaphor, die hij ook bij celebs als Jessica Alba en Demi Lovato gebruikt. Aan E! News vertelt hij dat vooral je huidverzorging belangrijk is. "Voor dat highlight-effect gebruik ik altijd Aquaphor. Ik breng het aan op alle hoge punten van het gezicht. Het is vooral mooi voor op foto's." Deze spotgoedkope dagcrème stoppen wij gelijk in onze virtuele winkelmandje.

Lees ook: Meghan Markle 'steelt' outfit van onze Máxima

Bron: E!News Beeld: Getty