slogan

De nagellak die niet schadelijk voor je nagels is

De trends op het gebied van de nagels lijkt tegenwoordig oneindig te zijn, maar erg veel goeds doet het helaas niet. Je nagels krijgen het vaak flink te verduren, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Er is namelijk een nagellak die niet schadelijk voor je nagels is. Say what? Ja echt!

Schade

Wanneer je outfit helemaal on point is, mag een goede manicure daar niet bij ontbreken. Toch is het lakken van je nagels tijdrovend en ook niet per se heel goed voor de gezondheid van je nagels. Gelukkig blijkt er dus een nagellak te zijn, waar je zonder enig schuldgevoel gebruik van kan maken. De nagellak van Sensationail is namelijk dé nagellak waar je ten eerste geen base- en topcoat voor nodig hebt, maar ook de nagellak die je nagels totaal geen schade aanbrengt.

Formule

Ook zou de formule van de nagellak zo gemaakt zijn, dat je nagels binnen no time droog zijn. En als je ergens geen zin in hebt, is dat het eeuwig laten drogen van je pas gelakte nagels. Kunnen jouw nagels wel een gezonde dosis gebruiken? De nagellakflesjes kosten niet meer dan twaalf euro. Win-win situatie dus!

Lees ook: Dit is de meest gepinde nagellak op Pinterest

Bron: Haper's Bazaar Beeld: iStock